Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν στρέψει πλέον το βλέμμα τους στα δυο επόμενα παιχνίδια που έπονται για κύπελλο και πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα η αποστολή που κλήθηκε απ’ τον προπονητή της ομάδας μας, αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές και θα αναχωρήσει απόψε απ’ το Ηράκλειο για τους αγώνες κόντρα στα Τρίκαλα  (31/10) και στον ΠΑΣ Γιάννενα (4/11). 

Οι ''εκλεκτοί'' που επέλεξε ο Γιάννης  Ταουσιάνης είναι οι εξής: 

Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Οικονόμου, Πέιος, Dominik, Μπούσης, Bote, Βουτσάς, Προβυδάκης, Κατσούρι, Bruce, Γροντής, Μπουτσάκης, Αλεξάκης, Τσέλιος, Barata, Efford, Kwateng, Σταθόπουλος, Ιατρούδης, Μανουσάκης

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιάννης Κοιλιάρας, ο οποίος στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού. Σήμερα εξετάστηκε απ΄τον γιατρό της ομάδας κ. Χριστοφοράκη και διαπιστώθηκε πώς υπέστη θλάση. 

Όσων αφορά την σημερινή προπόνηση, οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν  πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση προπονήθηκαν κάνοντας συνδυαστικά παιχνίδια με τελειώματα καθώς και παιχνίδια περιορισμένου χώρου και διάρκειας.