Μπορεί η αγωνιστική σεζόν να ολοκληρώθηκε όμως οι προπονήσεις για την ομάδα μας θα συνεχιστούν για περίπου ένα ακόμα δεκαήμερο.

Έτσι λοιπόν οι κιτρινόμαυροι μετά το χθεσινό ρεπό επέστρεψαν σήμερα το πρωί στο γήπεδο. Ένα γκρουπ παικτών και πιο συγκεκριμένα αυτοί που αγωνίστηκαν και τα 90 λεπτά απέναντι στην Δόξα Δράμας ακολούθησαν αποθεραπεία και αποφόρτιση ενώ για τους υπόλοιπους παίκτες το πρόγραμμα περιελάμβανε οικογενειακό φιλικό με την Κ19 του συλλόγου μας.

Οι προπονητές των ομάδων μας Νικόδημος Παπαβασιλείου και Βασίλης Πλεσίτης άδραξαν της ευκαιρίας και χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους βγάζοντας για μια ακόμα φορά χρήσιμα συμπεράσματα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι «μεγάλοι» κέρδισαν» τους «μικρούς» με σκορ 6-0. Από δυο γκολ σημείωσαν Kwateng και Ροβίθης ενώ από ένα σημείωσαν οι Σταθόπουλος και Λαμπάκης.

Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο στο Παγκρήτιο στάδιο στις 10:30 ενώ να υπενθυμίσουμε ότι το απόγευμα της Παρασκευής (10/5) έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι στις Μοίρες απέναντι στην ομώνυμη τοπική ομάδα.