ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Ο Εργοτέλης έμεινε στο μηδέν με την Δαμάστα στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της ημέρας. To ματς και στα 60 λεπτά είχε αρκετό ρυθμό, δυνατές μονομαχίες με την ομάδα μας, να αστοχεί σε πέναλτι και να σημαδεύει το δοκάρι λίγο πριν το τέλος. 

60' Τελευταίο σφύριγμα στο Παγκρήτιο.

51' Ο Μπουρσέλης γέμισε στην περιοχή από εκτέλεση φάουλ ο Μπάτζιος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. 

Οι δύο ομάδες είναι πολύ καλά στημένες και με δυσκολία φτάνει ο ένας στα καρέ του άλλου. Πάντως ο Εργοτέλης φαίνεται να έχει τον έλεγχο καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φτάσει κοντά στο να δημιουργήσει μια καλή φάση. 

35' Ο Καστελλιανάκης βγαίνει απέναντι απ' τον Κατσιμήτρο όμως αστοχεί καθώς η μπάλα φεύγει λίγο άουτ. 

32' Ο Εργοτέλης κερδίζει πέναλτι. Ο Μπουρσέλης ανέλαβε την εκτέλεση όμως αστόχησε στέλνοντας την μπάλα ψηλά. 

Με πολλές αλλαγές θα αγωνιστεί στο δεύτερο μέρος η Δαμάστα. 

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. 

Ο Νικόδημος Παπαβασιλείου ρίχνει στο ματς τον Αλεξάκη αντί του Αζίζι. 

30' Ημίχρονο στο Παγκρήτιο. 

26' Μακρινό σουτ του Μπουρσέλη πέφτει και αποκρούει ο Δημαράκης. 

20' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Τζελέπης που αγωνίστηκε και στο προηγούμενο φιλικό δίνει την θέση του στον Κατσιμήτρο.

Δίχως κάτι το αξιοσημείωτο μέχρι στιγμής. Πολύ γρήγορος ο ρυθμός του παιχνιδιού με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν στα αντίπαλα καρέ. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε!

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Τζελέπης (Κατσιμήτρος 20'), Βουτσάς, Bote, Οικονόμου, Μπάτζιος, Κατσούρι, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Μανουσάκης, Σταθόπουλος, Αζίζι

ΔΑΜΑΣΤΑ (Μανόλης Σουτζής): Δημαράκης (Κορνηλάκης 30'), Μπιμπίρης (Καστελιανάκης 30'), Παπαδομιχελάκης, Μαρκάκης (Τζουβάρας 30'), Αποστολάκης (Βερούσι 30), Κεφαλούκος (Χαιρέτης 49'), Χαρίτος (Πεταλάκης 46'), Μυλωνάς (Ντίνος 30'), Καουκάκης (Γιωργαλάς 40'), Ρουμπάκης (Μουλακάκης 55'), Τριανταφύλλου (Αριστεινίδης 30')