Οι κιτρινόμαυροι πήραν τα μαθήματά τους από τα δύο συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα και πλέον κοιτούν μπροστά και το ερχόμενο παιχνίδι το απόγευμα της Δευτέρας (9.3 – 16:00) στο Παγκρήτιο στάδιο απέναντι στην Δόξα Δράμας.

Οι παίκτες μας στην σημερινή τελευταία προπόνηση έδειξαν έτοιμοι  και αποφασισμένοι να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν το τρίποντο. Η σημερινή προπόνηση ήταν ουσιαστικά μια ενεργοποίηση πριν το αυριανό ματς  και μέρος αυτής αφιερώθηκε στις στατικές φάσεις.

Οι 18 που κλήθηκαν από τον Γιάννη Ταουσιάνη για την αναμέτρηση με τους Δραμινούς είναι οι: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Bote, Μπούσης, Προβυδάκης, Spiriak, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κατσούρι, Μπουτσάκης, Μπουρσέλης, Ροβίθης, Barata, Atef, Σταθόπουλος, Μανουσάκης, Efford, Ramez.

Να σημειώσουμε ότι εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι (4 κίτρινες κάρτες) Τσέλιος και Πέϊος, ο Κοιλιάρας μετά το ραγισμα που υπέστη στην ποδοκνημική στο ματς με τον Λεβαδειακό καθώς επίσης και ο Bruce που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα μετά την θλάση στον τετρακέφαλο.