Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο Καλεσσών ανάμεσα στην Κ19 του Εργοτέλη και το αντίστοιχο συγκρότημα του ΟΦΗ.

Η ομάδα μας παρουσίασε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο με καλή κυκλοφορία της μπάλας ακόμα και σε πιεστικές συνθήκες αλλά και πολύ καλή αμυντική λειτουργιά στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού γεγονός που έφερε ικανοποίηση και σκόρπισε πολύ αισιόδοξα μηνύματα για την συνέχεια.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ελέγχοντας το παιχνίδι ευτύχησε στο 32’ να προηγηθεί μετά από σουτ του Καπουράνη από τα όρια της μεγάλης περιοχής. Εκτός από τη φάση του γκολ οι κιτρινόμαυροι είχαν ακόμα τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Αλεξάκη, Λούσι και Αζίζι. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ανέβασε την πίεση του παρ’ όλα αυτά η ομάδα μας είχε τη δυνατότητα ν’ αυξήσει το δείκτη του σκορ με σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησαν  Καπουράνης και Σαϊτακης.

Ο ΟΦΗ στο 86' και μετά από εκτέλεση φάουλ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με κοντινή κεφαλιά του Αυγουστάκη.

Κ19 Εργοτελη: Ψιμόπουλος (46' Βλαχάκης) Λούσι (75' Μανωλιτσάκης), Θεοδωράκης (75' Πλαϊτάκης), Κόλα, Βενεράκης (46' Στεφανάκης), Πάγια (46' Κουτάντος), Αλεξάκης (60' Λουσιο), Δασκαλάκης(46' Κομνηνός), Χαϊντίνι(60' Σαϊτάκης), Καπουράνης(60 Σταματάκης), Αζιζι(75' Μπερνίκου)

Κ19 ΟΦΗ: Νεοκοσμίδης, Δολαψάκης, Γαϊτάνης, Αυγουστάκης, Κουγιουμτζής, Μπέκου, Ψαράς, Παπιπομίτογλου, Κουράκης, Σκέντζος, Σταυρακάκης
Επίσης αγωνίστηκαν οι: Σηφάκης, Καλαϊτζάκης, Σαβουϊδάκης, Μακρυδάκης, Παπαδάκης, Μαρινάκης, Μπέρκης.