Νικηφόρο ήταν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η Κ19 του συλλόγου μας μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Οι  νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας  έχοντας κάποια καλά διαστήματα ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και κατάφεραν σήμερα να κερδίσουν με 5-1 στο Ατσαλένιο τον Κεραυνό. 

Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ όταν ο Ρεθυμνιωτάκη  με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Αντωνιδάκη.  Δεκαπέντε λεπτά αργότερα ο Ρεμυμιωτάκης έκλεψε την μπάλα από αμυντικό του Κεραυνού  και με σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Εργοτέλη. Το 3-0 έγινε στο 20’ με σουτ του Βαρβεράκη μέσα από την μικρή περιοχή.  

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’ ο Κεραυνός μείωσε με τον Ξημεράκη σε 1-3. Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 75’ μετά από τέρμα που σημείωσε ο Περσκεφά από αριστερά με ατομική ενέργεια ενώ το τελικό 1-5 έγραψε ο Τσαμαντιώτης με πλασέ σε κενή εστία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο 12’ σουτ του Πακιουφάκη βρήκε το δοκάρι

Κεραυνός: Αντωνιδάκης, Δασκαλάκης, Ραπανάκης, Βασιλάκης, Αμανάκης, Τσιμινικάκης, Χριστοδουλάκης, Μπέης, Κυπραίος, Ξημεράκης, Γιακουμάκης.

Έπαιξαν και οι: Κιτσίκου, Σαμπροβαλάκης, Τριαματάκης, Ανδρεανίδης,

Κ19 Εργοτέλη: Γαλανάκης, Περσκέφα, Τσέρος, Κόκκας, Παρασκάκης, Σπυριδάκης Γ., Ρεθεμνιωτάκης, Πακιουφάκης, Βαρβεράκης, Λιανέρης, Κουτάντος.

Έπαιξαν και οι: Ιατράκης, Σπυριδάκης Μ., Κοτσίνης, Τσαμαντιώτης, Φραγκιαδάκης.