Στεναχωρημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Ταουσιάνης, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του παιχνιδιού και της ήττας από τον Πλατανιά. Αναλυτικά μίλησε για το ματς, για το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα καθώς και για τον επερχόμενο αγώνα Κυπέλλου κόντρα στα Τρίκαλα.

"Σαφώς είναι μια στενάχωρη μέρα για εμάς, κάτι που είναι λογικό καθώς πήραμε ένα σκληρό μάθημα απ’ το οποίο πρέπει να μάθουμε. Αναφέρομαι στο πώς πρέπει να αντιλαμβανόμαστε συνθήκες και κομμάτια του παιχνιδιού και να αντιδράμε ανάλογα. Φυσικά έχουμε ένα αγωνιστικό στυλ σαν ομάδα το οποίο πρέπει να επιβάλουμε απέναντι σε αντιπάλους απλά πρέπει να αποκτήσουμε περισσότερη ουσία στα σημεία του παιχνιδιού που αυτό επιβάλλεται. Ήταν ένα ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Αυτό φάνηκε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Μπήκαμε με μεγάλη ορμή στο ματς και έως τα πρώτα 25 λεπτά είχαμε καλές ευκαιρίες και προϋποθέσεις για να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Ο Πλατανιάς ισορρόπησε το παιχνίδι στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου και στην επανάληψη παρόλο που είχαμε την κατοχή και με βάση αυτή δεν μπορώ να πω ότι βγάλαμε το κατάλληλο ποσοστό ευκαιριών. Όμως και πάλι είχαμε δύο καλές στιγμές που μπορούσαμε να προηγηθούμε. Όταν ένα παιχνίδι στο τελείωμα του δε μπορείς να το κερδίσεις γιατί η ενέργεια έχει αρχίσει να πέφτει θα πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι την κατάσταση αυτή και τουλάχιστον να μην χάνεις. Αυτό ήταν ένα μικρό διάβασμα της σημερινής ημέρας και από αύριο καθώς δεν υπάρχει πολύς χρόνος για χάσιμο να προετοιμαστούμε για την δύσκολη συνέχεια."

Ο προπονητής της ομάδας μας, σε ερώτηση για το τι σημαίνουν οι δύο συνεχόμενες ήττες στην αρχή του πρωταθλήματος απάντησε: 

"Είναι πάρα πολύ νωρίς. Οι δύο ήττες δεν μπορούν να σηματοδοτήσουν κάτι στην ομάδα. Η πρώτη αγωνιστική ήταν μια κακή αγωνιστική ενώ σήμερα η ομάδα είχε σε μεγάλο βαθμό το πρόσωπο που θέλουμε να δείχνουμε. Είμαστε ακόμη στην αρχή."

Όσων αφορά τον θεσμό του Κυπέλλου, ο Γιάννης Ταουσιάνης σχολίασε: 

"Στα πλαίσια της διάκρισης μας εντάσσεται και το Κύπελλο και κάθε παιχνίδι που παίζουμε θέλουμε να το κερδίσουμε. Επειδή μπορεί να διαχειριστούμε κάπως διαφορετικά την εβδομάδα μας δε σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρει."

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Πλατανιά Γιάννης Τάτσης  ανέφερε για το παιχνίδι και την νίκη της ομάδας του : "Είμαι χαρούμενος για δύο λόγους. Ο πρώτος φυσικά είναι η νίκη και ο δεύτερος το ότι αποφάσισα να δώσω το βάπτισμα του πυρός σε ένα 17χρονο παιδί που βοήθησε πολύ κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα, του Εργοτέλη. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο και αυτό φάνηκε στα πρώτα λεπτά. Στο υπόλοιπο παιχνίδι και ενώ ο αγώνας προχωρούσε τα παιδιά φάνηκαν να πιστεύουν στην ανατροπή και σε συνδυασμό με τα καλά επίπεδα της φυσικής μας κατάστασης κερδίσαμε το παιχνίδι."