Ευχαριστημένος απ' την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό απέναντι στον ΟΦΗ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Γιάννης Ταουσιάνης. O ''κιτρινόμαυρος'' τεχνικός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σημάδια βελτίωσης που έδειξαν οι παίκτες του αλλά και στα χρήσιμα συμπεράσματα που αποκόμισε ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας.

''Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του ΟΦΗ για την δυνατότητα που μας έδωσε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι με μια ομάδα ανωτέρου επιπέδου από εμάς και θα ήθελα να του ευχηθώ καλή χρονιά με ένα καλό ξεκίνημα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. 

Όσων αφορά το σημερινό παιχνίδι, ήταν ένα δυνατό τεστ με καλά διαστήματα και απ’ τις δύο ομάδες. Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι σε γενικό βαθμό γιατί δείχνουμε σημάδια εξέλιξης και βελτίωσης στις 35 μέρες που δουλεύουμε στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας. Απ’ το ματς αυτό αποκομίσαμε πολλά στοιχεία ιδιαίτερα χρήσιμα για το τι μπορούμε να κάνουμε ακόμα για να ολοκληρωθούμε περισσότερο σαν ομάδα. 

Ευελπιστούμε και αισιοδοξούμε διότι έχουμε ακόμη ένα μήνα μπροστά μας ότι μέσα απ’ τη δουλειά θα είμαστε έτοιμοι και θα παρουσιάσουμε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα.''