Αρκετά προβληματισμένος απ' την απόδοση του Εργοτέλη, εμφανίστηκε ο Γιάννης Ταουσιάνης στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τον αγώνα και την ήττα από την ΑΕ Καραϊσκάκης τονίζοντας μεταξύ άλλων πώς οι ''κιτρινόμαυροι'' θα παλέψουν για την είσοδο τους στην 6αδα στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας:

''Δίκαιη και καθαρή η νίκη της ΑΕ Καραϊσκάκης, σε ένα παιχνίδι που εμφανιστήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών ιδίως στην αρχή του αγώνα. Είτε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, είτε στην αρχή του δευτέρου που προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι δεχτήκαμε πολύ εύκολα γκολ, κάτι που μας αποσυντόνισε και μας έκανε να πραγματοποιήσουμε ένα ματς μακριά απ’ τον εαυτό μας. 

Θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε πιο απαιτητικοί απ’ τους εαυτούς μας και να διαχειριζόμαστε καταστάσεις και ιδιαίτερες συνθήκες του παιχνιδιού. Για ένα διάστημα το είχαμε καταφέρει αλλά σήμερα φάνηκε ότι κάναμε βήματα πίσω. Έχουν μείνει έξι ακόμα βήματα στα οποία θα δώσουμε την μάχη μας γι’ αυτό που επιδιώκουν πάρα πολλές ομάδες, την είσοδο δηλαδή στην 6αδα.''