Η ανακοίνωση της έναρξης του πρωταθλήματος σκόρπισε ικανοποίηση και χαμογέλα στις τάξεις της κιτρινόμαυρης ομάδας με τον Γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Εργοτέλης Γιώργο Τουτζάρη σε δήλωση του ν αναφέρει:

“Για όλους μας η λέξη που αυθόρμητα βγαίνει είναι....Επιτέλους τέλος.... στην ατελείωτη προσμονή της έναρξης ενός πρωταθλήματος που πέρασε από πολλά κύματα μέχρι να φτάσουμε να ακούσουμε πως ξεκινάμε το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Μια κατάσταση πρωτόγνωρη κ ταυτόχρονα  ο βαθμός δυσκολίας, που πρέπει να ξεπεράσουμε όλοι όσοι είμαστε συμμέτοχοι σ αυτό το πρωτάθλημα, πολύ μεγάλος από όλες τις πτυχές του εγχειρήματος.

Σίγουρα οποίος είναι πιο έτοιμος ψυχολογικά, συναισθηματικά κ αγωνιστικά είναι αυτός που στο τέλος θα χαμογελάσει....ελπίζουμε να είμαστε εμείς.

Προσδοκούμε μαζί με τη νέα χρονιά το νέο πρωτάθλημα της σεζόν 2021 να είναι αντάξιο του θορύβου που δημιούργησε το προηγούμενο διάστημα η μη έναρξη του. Ευχόμαστε υγεία κ δύναμη στους πρωταγωνιστές, παίκτες-προπονητές και κουράγιο σε όλους τους υπόλοιπους που φροντίζουν για την αρτιότερη προετοιμασία τους.

Ελπίζω ότι άμεσα θα επιτρέψουν σε δράση και οι υπόλοιπες κατηγορίες. Ήδη γίνεται μεγάλη προσπάθεια και όλες οι απαραίτητες κινήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις προκειμένου να δρομολογηθεί η επιστροφή και των ομάδων της Football League στο γήπεδο και εύχομαι ν’ ακολουθήσει και η Γ’ Εθνική.”