Παρά την πολύ καλή προσπάθεια και εικόνα που παρουσίασε η Κ19 του Εργοτέλη στο Μάλεμε δεν κατάφερε να φύγει αλώβητη χάνοντας από το αντίστοιχο συγκρότημα του Πλατανιά με 1-0.

Οι κιτρινόμαυροι βρεθήκαν πίσω στο σκορ στο 15’ μετά από μια άτυχη στιγμή και πλάσε του Αμανατιδης.

Οι παίκτες του Βασίλη Πλεσίτη πάλεψαν και στα 90’ του παιχνιδιού δημιούργησαν ευκαιρίες  από τις οποίες όμως καμιά τελικά δεν καρποφόρησε.

Συγκεκριμένα στο 20’ ωραίο σουτ του Αλεξάκη έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Πλατανιά.

Ένα λεπτό αργότερα σέντρα σουτ  του Κεφαλούκου εδίωξε δύσκολα ο Ανωμεριτάκης σε κορνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Αλεξάκης εκτέλεσε το κόρνερ ο Θεοδωράκης έπιασε την κεφαλιά για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 30’ σουτ του Κουτάντου έδιωξε εν νέου σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Πλατανιά.

Στην επανάληψη του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 70’ σουτ του Κομνηνού έφυγε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Αλεξάκη στο 78' μετά απο σέντρα του Μαυροεδή.

Πλατανιάς: Ανωμεριτάκης, Μαρκαντωνάκης, Πελτέκης, Ταγιαρι, Γιαννικάκης, Στεφανίδης, Αλιφιεράκης, Μαθιουδάκης, Καρβούνης, Αμαραντίδης, Καρατάράκης,

Εργοτέλης: Τζελέπης, Λούσι (73’ Μπλουσάι), Μαυροειδής, Κεφαλουκος (80’ Φαζάκης), Πλαϊτάκης, Θεοδωράκης, Κουτάντος, Καπουράνης (75’ Χαιντίνι), Αλεξάκης, Σεραφειμίδης (61’ Κομνηνός), Παπαδάκης.