Στο γεγονός ότι οι παίκτες του πίστεψαν στην ανατροπή και διεκδίκησαν την κατάκτηση της νίκης στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τρίποντο επι του Απόλλωνας Σμύρνης ο τεχνικός της Κ19 του συλλόγου μας.

Χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Κορνάρος στις δηλώσεις του επεσήμανε:

"Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι και για 20 λεπτά είχαμε τον έλεγχο με καλή κυκλοφορία παιχνιδιού και κάποιες προϋποθέσεις φάσεων. Από εκεί και έπειτα λόγο και της βροχής που βάρυνε τον αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι χάλασε και πήγε στις μονομαχίες που όπως αποδείχθηκε έως και το τελείωμα του ημιχρόνου δεν καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη κατάσταση που μας έφερε πίσω στο σκορ! 

Στο ημίχρονο κάναμε κάποιες επισημάνσεις οι οποίες έγιναν αποδεκτές και μετά το πρώτο 10λεπτο στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι  και πιστέψαμε στην ανατροπή διεκδικώντας όλες τις αγωνιστικές στιγμές και μονομαχίες. Είναι σημαντικό να μην αφήνουμε τίποτα να περνά χωρίς να το διεκδικούμε και σήμερα κάναμε ένα βήμα προς αυτή τη κατεύθυνση. Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά. Συνεχίζουμε να εκπαιδευόμαστε απερίσπαστοι στον απώτερο στόχο της βελτίωσης των παιδιών. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και συγχαρητήρια στην αξιέπαινη προσπάθεια των παιδιών του!"