Στο γήπεδο του Μουζακίου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (31/10 19:30 – Cosmote sport 1) αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα απέναντι στην ομώνυμη τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες μας έδειξαν έτοιμοι να δώσουν την «μάχη» τους και μέσα από μια καλή αγωνιστική εικόνα να διεκδικήσουν ένα σκορ με το οποίο θα βάλουν γερές βάσεις πρόκρισης - από το πρώτο παιχνίδι-  για τον επόμενο γύρο του θεσμού. 

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας η οποία πραγματοποιήθηκε αργά σήμερα το απόγευμα κάτω από βροχή ήταν  σύντομης χρονικής διάρκειας με σκοπό την ενεργοποίηση πριν τον αυριανό αγώνα κυπέλλου.

Στην προπόνηση συμμετείχαν 23 παίκτες ανάμεσα στους οποίους οι  Μπουρσέλης και Ροβίθης οι οποίοι σήμερα το πρωί επέστρεψαν από την Κίνα όπου είχαν μεταβεί με την Εθνική Ενόπλων και ενσωματώθηκαν με την υπόλοιποι “κιτρινόμαυρη” αποστολή.

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ακούει στο όνομα Bote. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ένιωσε μικροενοχλήσεις στο γόνατο και δεν γυμνάστηκε. 

Οι “18” που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την ομάδα των Τρικάλων θ’ ανακοινωθούν αύριο δυο περίπου ώρες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.