Την τελευταία τους προπόνηση επί ηρακλειώτικου εδάφους πραγματοποίησαν σήμερα (14/9) οι παίκτες μας ενόψει της πρώτης επίσημης αγωνιστικής τους υποχρέωσης για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου ανακοίνωσε την 18άδα που θα ταξιδέψει στην Φλώρινα για την Κυριακάτικη (16/9 – 16:30) αναμέτρηση με τον Ερμή Αμυνταίου, έχοντας συμπεριλάβει και τον Μανόλη Ροβίθη ο οποίος μπαίνει και πάλι δυνατά στην δράση λίγους μήνες μετά την επέμβαση που είχε υποβληθεί στο χιαστό.

« Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στους αγωνιστικούς χώρους και βρίσκομαι ξανά στην αποστολή της ομάδος μου. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την νέα χρονιά. Βλέπω ότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο με πολύ καλές βάσεις, για να κάνουμε φέτος κάτι ξεχωριστό» ανέφερε ο έμπειρος μέσος ο οποίος μιλώντας για το Κυριακάτικο με τον Ερμή Αμυνταίου επεσήμανε:« Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη αποστολή στην μακρινή Φλώρινα. Μπορεί ο αντίπαλος μας ν’ αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας έτσι ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί την αγωνιστική σεζόν».
Την αποστολή του Εργοτέλη που θ’ αναχωρήσει νωρίς το πρωί του Σαββάτου για την Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για την Φλώρινα αποτελούν οι: Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Βουτσάς, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Ιατρούδης, Bruce, Πάτας, Ροβίθης, Κατσιμήτρος, Χανιωτάκης, Efford, Σταθόπουλος, Jakubu, Καπνίδης, Αντωνίου, Οικονόμου, Μπουτσάκης
Τελευταία προπόνηση της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Φλώρινας.