Για βελτίωση της ομάδας του από παιχνίδι σε παιχνίδι έκανε λόγο ο τεχνικός της ομάδας μας Νίκκι Παπαβασιλείου μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα και την νίκη του Εργοτέλη επι του ΑΟΧ/ Κισσαμικού.

«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό τεστ για εμάς απέναντι σε μια ομάδα που έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στη περσινή σεζόν. Θέλαμε να δούμε που είμαστε και κάναμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ και ακόμη κάποιες κλασσικές ευκαιρίες. Αυτόν τον ρυθμό δε τον κρατήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο. Υπήρχε λίγη κόπωση αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τα παιδιά καθώς σε κάθε παιχνίδι βελτιώνονται και είναι ξεκάθαρο στα μάτια τα δικά μου ότι δημιουργείται μια πολύ καλή ομάδα.

Για το αν είναι ευχαριστημένος με τα μεταγραφικά αποκτήματα και αν υπάρξει κάποια ακόμη προσθήκη ο προπονητής της ομάδας μας τόνισε:
«Δε νομίζω ότι θα υπάρχει κάτι άλλο. Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά που είναι τώρα στην ομάδα δημιουργούν συναγωνισμό, έχουν καταλάβει πως πρέπει να δουλεύουμε στη προπόνηση και στο παιχνίδι και σιγά σιγά αλλάζουμε επίπεδο αντιλαμβανόμενοι το πώς πρέπει να είμαστε σε κάθε μέρος του παιχνιδιού. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία και κάποιες λεπτομέρειες υπάρχει χρόνος να φτιαχτούν».