Με ανάμεικτα συναισθήματα εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας μας Νικόδημος Παπαβασιλείου, στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ηρακλή (1-1), καθώς τον απογοήτευσε η κακή διαχείριση του μετά το γκολ ωστόσο έδειξε την ικανοποίηση του απ’ την συνολική παρουσία του Εργοτέλη την φετινή χρονιά.

Αναλυτικά:

«Χάσαμε μια χρυσή ευκαιρία να μείνουμε κοντά στην δεύτερη θέση και να τη διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος. Απ’ τη μια με αφήνει σίγουρα απογοητευμένο γιατί το παιχνίδι θα μπορούσαμε να το διαχειριστούμε καλύτερα μετά το 1-0 καθώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν διαχειριζόμαστε ένα ματς όπως πρέπει.

 Είμαστε μια νέα ομάδα και αυτό το καταλαβαίνω όμως θα μπορούσαμε αν είχαμε στο μυαλό μας το αποτέλεσμα, σε όλη τη χρονιά αυτή τη στιγμή θα ήμασταν εύκολα δεύτεροι και θα διεκδικούσαμε ακόμη και την πρώτη θέση. Όμως δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος απ’ όλη τη χρονιά γιατί εξέλιξη υπάρχει και θεωρώ ότι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, μπορεί και το καλύτερο όλης της κατηγορίας.

Κάναμε μια απίστευτη πορεία στο Κύπελλο και φτάσαμε με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας να διεκδικούμε αυτή τη δεύτερη θέση. Απ’ την άλλη μπορώ να το δω και απ’ τις δύο πλευρές. Δεν μπορώ να μην είμαι απαιτητικός ούτε να μην πιέζω τους ποδοσφαιριστές πάντα για το καλύτερο. Το αποτέλεσμα μου αφήνει μια πικρία λόγω της απόδοσης όλης της χρονιάς που θα  μπορούσαμε να είμαστε στις δύο πρώτες θέσεις όμως μετά την σημερινή ισοπαλία αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο.»

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Ηρακλή Μαρσέλο Τροϊζι ανέφερε:

«Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας. Αν είχαμε λίγη περισσότερη τύχη θα μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Χρειαζόμαστε βαθμούς αυτές τις αγωνιστικές που μένουν για να καταφέρουμε να σωθούμε.»