Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό, ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Μπαδήμας στάθηκε στην προσπάθεια του Εργοτέλη στο σημερινό ματς καθώς και σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, υπογραμμίζοντας επίσης τα θετικά στοιχεία απ’ την έκβαση της.

«Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό, ο οποίος κατέκτησε επάξια το πρωτάθλημα στον δεύτερο όμιλο. Να του ευχηθώ καλή επιτυχία στον αγώνα μπαράζ κάτι το οποίο θεωρώ ότι συμβαίνει άδικα, να ανεβαίνει δηλαδή μια ομάδα από αυτήν την διαδικασία στην Super League και πιστεύω ότι θα έπρεπε οι ομάδες να ανεβαίνουν απευθείας. 

Όσον αφορά το σημερινό ματς, θεωρω ότι παίξαμε στα ίσια τον Λεβαδειακό. Έγινε ένα εξαιρετικό ματς σε υψηλό τέμπο παρότι υπάρχει κούραση λόγω της τελευταίας αγωνιστικής και τόσο εμείς όσο και ο Λεβαδειακός κάναμε πολλές ευκαιρίες.  

Ηταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς, που έγινε δυσκολότερη κατά τη διάρκεια αυτής αλλά θεωρώ ότι ήταν πετυχημένη. Η ομάδα δεν κινδύνεψε, πήρε τους πόντους που έπρεπε, έπαιξαν νέα παιδιά τα οποία έκαναν ντεμπούτο κάτι που αφήνουμε και παρακαταθήκη για την συνέχεια.» 

Απ’ την μεριά του ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάννης Ταουσιάνης σχολίασε:


«Είμαστε χαρούμενοι καθώς στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν είχαμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα η οποία παίζει πάντα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, πιέζοντας τον οποιοδήποτε αντίπαλο όπως έκανε και με εμάς σήμερα. Σαφώς αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα μέχρι τώρα και πρέπει να αισθανόμαστε μόνο εκτίμηση και σεβασμό γιαυτό το γκρουπ αν σκεφτούμε την πορεία μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο φέτος. Η μισή διαδικασία τελείωσε αλλά έχουμε ακόμα τα μπαράζ μια διαδικασία που θεωρώ είναι άδικη για τον αγώνα και των δυο ομάδων μέχρι στιγμής.»