Οι κιτρινόμαυροι πραγματοποίησαν σήμερα στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητιου σταδίου την τελευταία τους προπόνηση πριν το Πάσχα.

Οι παίκτες μας δούλεψαν στο κομμάτι της ιδιοδεκτικότητας, πρώτες επαφές και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα τους με παιχνίδι.  Εκτός προπόνησης έμεινε για προληπτικούς κυρίως λόγους ο Κώστας Οικονόμου. Να υπενθυμίσουμε ότι ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας το πρωί της Τετάρτης είχε υποβληθεί σε μαγνητική η οποία δεν έδειξε τίποτα ανησυχητικό.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης οι άνθρωποι της διοίκησης είχαν φροντίσει να υπάρχουν στα αποδυτήρια πλούσια Πασχαλινά γλυκίσματα τα οποία γεύτηκαν άπαντες ανταλλάσοντας παράλληλα  θερμές ευχές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.  

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, που έχει καταρτιστεί από την τεχνική ηγεσία, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δόθηκε τετραήμερο ρεπό (Μ. Παρασκευή-Δευτέρα του Πάσχα).

Η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί το πρωί τα Τρίτης όπου θα ξεκινήσει ουσιαστικά και η προετοιμασία για την Κυριακάτικη τελευταία μάχη του πρωταθλήματος της Football League στην Δράμα κόντρα στην τοπική Δόξα.