Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και η ομάδα μας είναι έτοιμη για την αναμέτρηση της Δευτέρας (04.11 – 17:00) στο γήπεδο των Ζωσιμάδων κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Μια δύσκολη έξοδο για τους κιτρινόμαυρους οι οποίοι είναι έτοιμοι να δείξουν την απαραίτητη συγκέντρωση και προσοχή προκειμένου να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης ήταν μικρής διάρκειας με προθέρμανση και έπειτα ενώ στο κύριο μέρος έγινε ένα παιχνίδι με τακτικές υποδείξεις αλλά και προπόνηση στις στατικές φάσεις.

Στο ιατρικό δελτίο ο Σταθόπουλος μετά το διάστρεμμα που αποκόμισε στον αγώνα Κυπέλλου στα Τρίκαλα δεν γυμνάστηκε ούτε σήμερα αντίθετα με τον Bote που ξεκίνησε σήμερα τρέξιμο.

Η αποστολή της ομάδα μας αργά το μεσημέρι έφτασε στα Γιάννενα όπου και κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Όσον αφορά τους «18» που θα επιλεγούν από τον Γιάννη Ταουσιάνη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ αυτοί θ’ ανακοινωθούν δυο περίπου ώρες πριν την αναμέτρηση.

·      Η ΠΑΕ Εργοτέλης ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Μουζακίου, τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού, καθώς επίσης και τις διοικήσεις της ΑΕ Μουζακίου και Α.Ο. Αστροναύτης Γελάνθης για την εξυπηρέτηση που παρείχαν με την παραχώρηση των γηπέδων για τις προπόνησης της ομάδας μας κατά την διάρκεια της παραμονής της στο Μουζάκι.