Στην επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή (10/1 17:00) στο Παγκρήτιο στάδιο έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους οι κιτρινόμαυροι.

Η επόμενη μέρα της νικηφόρας μάχης στην Καλαμαριά βρήκε τους παίκτες μας στο Παγκρήτιο στάδιο και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου αφού οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν δεν επέτρεψαν η προπόνηση να διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο . Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου από 60 λεπτά και πάνω έκαναν προπόνηση αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα ταχυδύναμης στο γυμναστήριο.

Κανονικά συμμετείχε στην προπόνηση και ο Ηλίας Τσέλιος που ξεπέρασε το κρυολόγημα που τις προηγούμενες ημέρες τον κράτησε κλινήρη ενώ το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Γιάννης Κοιλιάρας.  

Η αυριανή ημέρα (7/1) φέρνει ρεπό για την ομάδα μας αφού το Παγκρήτιο στάδιο θα μείνει κλειστό για λόγους ασφαλειας καθώς αναμένονται τις επόμενες ώρες ακόμα πιο δύσκολα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.  Να σημειώσουμε βέβαια ότι οι άνθρωποι της ομάδας μας έκαναν όλες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να βρεθεί άμεσα κάποια ικανοποιητική λύση και η προετοιμασία των παικτών μας να συνεχιστεί και αύριο, που όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα.