Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρησης με την Παναχαϊκή στην Πάτρα η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής (23/2 – 13:00).

Οι παίκτες μας βρέθηκαν στο Παγκρητιο στάδιο εκτελώντας πρόγραμμα που είχε ως κύριο στόχο την βελτίωση της επιθετικής συμπεριφοράς κατά την αντιμετώπιση συγκεκριμένων αμυντικών τακτικών.

Στο ιατρικό δελτίο της ημέρας ο Προβυδάκης που υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης  ενώ ο Μπουρσέλης ενώ ξεκίνησε την προπόνηση αποχώρησε στο τέλος της προθέρμανσης καθώς αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν επίσης οι Spiriak (προσαγωγούς), Κοιλιάρας (ενοχλήσεις στην γάμπα) και ο Bruce (θλάση στον τετρακέφαλο)

Αύριο στις 10:30 θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας επί Ηρακλειώτικου εδάφους όπου μετά το τέλος της θ ανακοινωθεί και η αποστολή που θα μεταβεί στην Πάτρα.

Εκτός με Δόξα Δράμας ο Πέιος

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Νίκος Πέϊος και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 το οποίο θα γίνει στο Παγκρήτιο στάδιο.