Δίχως να υπάρχει χρόνος για χαλάρωση με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας να τρέχουν, καθώς την Τετάρτη (24/02) ο Εργοτέλης θα φιλοξενηθεί απ' την Δόξα Δράμας στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι "κιτρινόμαυροι" έδωσαν και σήμερα το παρών στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου για πρωινή προπόνηση. 

Με τους τόνους να έχουν ήδη πέσει μετά την χθεσινή μεγάλη νίκη του Εργοτέλη απέναντι στην Παναχαϊκή, οι ποδοσφαιριστές μας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης σήμερα υπό το βλέμμα του προέδρου της ομάδας μας, Μαγκετ Σάμι ο οποίος βρέθηκε το πρωί στο Παγκρήτιο. Μάλιστα πριν την έναρξη της προπόνησης, ο κ. Σάμι συνεχάρη για ακόμη μια φορά τους πάντες στα αποδυτήρια. 

Αμέσως μετά οι "κιτρινόμαυροι" βγήκαν στο γήπεδο και χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με το πρώτο να περιλαμβάνει τους παίκτες που αγωνίστηκαν πάνω από πενήντα λεπτά στο χθεσινό παιχνίδι, όπου ακολούθησαν αποθεραπεία σε αντίθεση με το δεύτερο γκρουπ που ανέβασε ένταση δουλεύοντας πάνω σε αγωνιστικά παιχνίδια. 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ντουμάνης και Kwateng.

Επόμενο ραντεβού έχει δωθεί για αύριο στις 10.30, όπου θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της αποστολής την Τρίτη. 

Οι 20 ποδοσφαιριστές που θα ανακοινωθούν αύριο από τον Γιάννη Ταουσιάνη, θα πετάξουν μαζί με το τεχνικό επιτελείο την Τρίτη προς Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς θα μεταβούν στην Δράμα.