Ο Εργοτέλης δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια ομάδα SuperLeague όπως ανέφερε στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης ο αρχηγός της ομάδας μας Χρήστος Μπάτζιος.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο και ποιοτικό αντίπαλο, το ξέραμε εξ αρχής αυτό. Σίγουρα το να βρίσκεται η ομάδα μας σε αυτή τη προημιτελική φάση αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους. Δυστυχώς η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν μας άφησε ευχαριστημένους καθώς δεν ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Μπαίνοντας στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα είπαμε ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και θα πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Αυτό κάναμε. Παρουσιάσαμε μια καλύτερη εικόνα δείξαμε αν και ομάδα Football League ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από ένα πολύ ποιοτικό σύνολο όπως είναι ο Αστέρας. Παρότι το σκορ δεν είναι θετικό θα πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο στην Τρίπολη.

Από εδώ και πέρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα όπου εκεί είναι ο βασικός μας στόχος και τα υπόλοιπα θα τα δούμε όταν έρθει ο καιρός.»