Το τμήμα Επικοινωνίας της ΠΑΕ Εργοτέλης, ενόψει του αγώνα με τον Διαγόρα την Μεγάλη Τετάρτη 28/04/21 (15:30) για τα Play Off του πρωταθλήματος της Super League 2, ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ότι δεν θα ισχύσει καμία δημοσιογραφική ταυτότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τα αιτήματά τους με αναλυτικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, μέσο ενημέρωσης, διεύθυνση κατοικίας, email, τηλέφωνο), στη διεύθυνση ergotelis88@ergotelis.gr  μέχρι την Μεγάλη Τρίτη 27/04/21 και ωρα 13:00. 

Κανένα αίτημα δεν θα γίνει δεκτό μετά τη λήξη της σχετικής προθεσμίας.

Σύμφωνα με το Υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της SL2 θα εκδοθούν συνολικά 15 (δεκαπέντε) δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις και 7 (επτά) για φωτογράφους-φωτορεπόρτερ.

Η αίθουσα Τύπου και η Μικτή Ζώνη θα παραμείνουν κλειστές και δεν θα εκδοθεί καμία διαπίστευση για τηλεοπτικά συνεργεία, πλην της ΕΡΤ, η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων του πρωταθλήματος, ενώ διαπίστευση για τεχνικό ραδιοφώνου θα εκδοθεί μόνο στους ραδιοφωνικούς σταθμούς που διαθέτουν τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή μετάδοση.

Η ΠΑΕ Εργοτέλης  θα ενημερώσει για την αποδοχή ή όχι των αιτημάτων όλους τους αιτούντες, απαντώντας στον καθένα ξεχωριστά, στέλνοντας παράλληλα  προς συμπλήρωση την υγειονομική φόρμα σε όσους διαπιστεύουν.

Για όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και φωτογράφους, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η χρήση ΜΑΣΚΑΣ που πρέπει να φέρουν κατά την είσοδό τους και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο γήπεδο.