Ένα 24ωρο πριν την πρεμιέρα των play off της Super League 2, όπου η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Διαγόρα ο προπονητής φυσικής κατάστασης του Εργοτέλη, Γιώργος Γουνελάς καθώς και οι ποδοσφαιριστές Tyrone Conraad και Γιώργος Τζελέπης μιλούν στην κάμερα του Ergotelis TV στο Youtube για το αυριανό παιχνίδι θέτοντας επίσης τους στόχους για την συγκεκριμένη διαδικασία. 

Ο Γιώργος Γουνελάς αρχικά ανέφερε:

«Είναι μια ευχάριστη διαδικασία όπου την περιμέναμε πολύ καιρό. Όλα τα παιχνίδια έχουν το δικό τους κίνητρο και το δικό τους ενδιαφέρον. Ξεκινάμε να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορούμε και νομίζω ότι αν έρθει αυτό, θα έρθουν και τα αποτελέσματα, που όλοι επιθυμούμε. Πάντα είναι στο μυαλό μας η δεύτερη θέση. Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες. Αν καταφέρουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, όλα είναι ανοιχτά».

Για το παιχνίδι με τον Διαγόρα, τόνισε:

«Ο Διαγόρας είναι μια καλή ομάδα, έχει δείξει καλό πρόσωπο και αγωνιστικότητα, έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει ένα καλό σύνολο».

Ο επιθετικός της ομάδας μας, Tyrone Conraad επεσήμανε:

«Θα δώσουμε σε κάθε παιχνίδι το 100% και θα δούμε που θα φτάσουμε. Είναι στο χέρι μας και όλα είναι πιθανά, αν το πιστέψουμε. Για μένα είναι ανοιχτή η δεύτερη θέση. Με τον Διαγόρα θα γίνει καλό παιχνίδι καθώς παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, αλλά νομίζω ότι εμείς είμαστε καλύτεροι».

Ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας, Γιώργος Τζελέπης τόνισε:

«Πιστεύω με μια καλή αρχή και ένα θετικό αποτέλεσμα, θα βρεθούμε πιο κοντά στην δεύτερη θέση. Με μια δική μας νίκη και με μια σειρά αποτελεσμάτων, ομάδων που παίζουν μεταξύ τους, θα βρεθούμε πάλι ψηλά. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Τα παιχνίδια θα είναι αμφίρροπα και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει».