Χωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας μας απέναντι στην Α.Σ Σαντορίνη. Ένα ματς μέτριο ποιοτικά, μέσα απ' το οποίο το τεχνικό team της ομάδας μας είχε την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να τσεκάρει λεπτομέρειες και να βγάλει τα συμπεράσματα του λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

11' Επικίνδυνη σέντρα του Ποζατζίδη λίγο δίπλα απ' το δεξιό κάθετο δοκάρι. 

13' Σουτ του Γιουχκούδη έξω απ' τη περιοχή η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ. 

20' Φάουλ απ' τα αριστερά εκτελεί ο Σερβιλάκης, ο Μανουσάκης πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ, με τον βοηθό ωστόσο να υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ τον παίκτη μας. 

22' Ωραία προσπάθεια του Σερβιλάκη απ' τα αριστερά, πέρασε δύο αντιπάλους και με ωραίο ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. 

38' Ο Μανουσάκης φεύγει στην πλάτη της άμυνας απ' τα δεξιά με το πλασέ του να καταλήγει λίγο έξω.

50' Σέντρα του Ιβανίδη απ' τα δεξιά, ο Μπάτζιος προσπάθησε να διώξει την μπάλα με προβολή με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. 

80' Σέντρα του Τσέλιου απ' τα αριστερά ο Μανουσάκης δεν προλαβαίνει να κάνει την προβολή με την μπάλα να περνάει λίγο έξω.

87' Επικίνδυνη Σσντρα σουτ του Κατσούρι, μπλοκάρει ο Ανδριώλας.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης) Τζελέπης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σερβιλάκης (64' Ποζατζίδης), Neral (64' Κατσούρι)  Appi (70' Αλεξάκης) Τσέλιος, Μπουτσάκης (85' Κόλα) Μανουσάκης Μπουρσέλης (64' Kwateng), Πατρινός (70' Κωστανάσιος)

ΑΣ Σαντορίνης (Νίκος Παντέλης): Ντούνης (46' Ανδριώλας) Πολύζος (46' Ιβανίδης) Κουρέλας, Παπαζαρίας, Λογοθέτης (Παπαδόπουλος 8' λ.τρ) Μαλάι (64' Φύτρος) Ερίκος, Σκαθαρούδης (46' Κανούλης), Γιοχκούδης( 46' Ντινιωτάκης) Χαλκιαδάκης (46' Κωστόπουλος), Περογαμβράκης (46' Σιμιτζής)