Στα λάθη και στην έλλειψη αυτοπεποίθησης που οδήγησαν τόσο στα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα μας όσο και στην ήττα γενικότερα, στάθηκε ο Γιάννης Ταουσιάνης ο οποίος τόνισε πώς πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση και αποφασιστικότητα στα επόμενα παιχνίδια, απ' τους παίκτες.

Αναλυτικά ο προπονητής της ομάδας μας, δήλωσε:

''Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με τον χειρότερο τρόπο, κάναμε πολλά λάθη παρότι εμείς είχαμε την κατοχή της μπάλας. Αυτό έδωσε το δικαίωμα στην Παναχαϊκή που μπήκε πολύ συγκεντρωμένα να δημιουργήσει εντάσεις στην περιοχή και να πετύχει δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο κάτι που έκανε εξ αρχής το έργο μας δύσκολο. Χαμένο φάνηκε και το υπόλοιπο ημίχρονο για εμάς, καθώς δεν είχαμε καθόλου αυτοπεποίθηση και λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. 

Στην επανάληψη έγινε μια καλύτερη προσπάθεια χωρίς όμως να πιάσουμε τα στάνταρ που έχουμε σαν ομάδα παρόλα αυτά προσπαθήσαμε. Φέραμε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή χωρίς δυστυχώς να καταφέρουμε κάτι. Σαφώς από κάθε παιχνίδι βλέπεις τα λάθη σου και προσπαθείς να τα διορθώσεις. Όσων αφορά την ομάδα μου, θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δικαιώματα και περιθώρια λαθών που κάναμε στο παρελθόν και τα είχαμε διορθώσει δεν υπάρχουν, καθώς το πρωτάθλημα δεν είναι στην 5η αλλά στην 18η αγωνιστική. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι όταν παίζουμε παιχνίδια υψίστης σημασίας όπως το σημερινό. Καλή συνέχεια στην Παναχαϊκή και εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια.''