Ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Ταουσιάνης μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης κόντρα στην Παναχαϊκή σχολίασε με δηλώσεις του την απόδοση των κιτρινόμαυρων καθώς και το γεγονός ότι ο Εργοτέλης κατοχύρωσε την θέση του στα play off της Super League 2. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Θεωρώ ότι το 1-1 είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν καλά διαστήματα. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι για το γεγονός ότι μετά την ψυχρολουσία του γρήγορου γκολ που δεχθήκαμε, μπορέσαμε να αντιδράσουμε και δίκαια ισοφαρίσαμε. Επίσης είμαστε ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι σήμερα και μαθηματικά κλειδώσαμε τον πρώτο στόχο που είχαμε, να μπούμε δηλαδή στο γκρουπ των έξι πρώτων ομάδων. 

Έχει μείνει ένα ματς ακόμα στο οποίο θα προσπαθήσουμε για κάτι θετικό ώστε να πλασαριστούμε όσο καλύτερα μπορούμε στην βαθμολογία για να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε και περισσότερα πράγματα στην πορεία. Τα παιχνίδια είναι αρκετά ως το τέλος αλλά τα δεδομένα αλλάζουν σαφώς κάθε αγωνιστική ανάλογα με τα αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή κοιτάζουμε τον επόμενο αγώνα. »