Στα νέα δεδομένα που επικρατούν εδώ και λίγες μέρες, στην χώρα μας προσαρμόζεται και η Κ19 του συλλόγου μας, η οποία κατά τη διάρκεια του lockdown προσπαθεί να κρατήσει όσο τον δυνατόν, πιο "ζωντανές" τις προπονήσεις μέσω τηλεδιασκέψεων.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη συνάντηση μέσω ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας συμμετείχαν πέρα απ' το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της Κ19 και ο Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Τουτζάρης καθώς και ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος, Νίκος Φανταουτσάκης. 

Η πρώτη συνάντηση είχε χαρακτήρα ενημέρωσης και καθοδήγησης του ατομικού προπονητικού προγράμματος, που θα ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές στο διάστημα της καραντίνας. 

Υπό της οδηγίες του προπονητή της ομάδας, Λευτέρη Κορνάρου οι νεαροί παίκτες έμαθαν τους τρόπους που μπορούν να διατηρηθούν σε καλά επίπεδα βελτιώνοντας παράλληλα ατομικές αδυναμίες. Τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού team επίσης, Μανόλης Μπελιμπασάκης και Βασίλης Μπαστάκης παρουσίασαν τα περιεχόμενα των προπονήσεων σε εβδομαδιαία μορφή όσον αφορά την φυσική κατάσταση και τα ατομικά τεχνικοτακτικά στοιχεία αντίστοιχα. 

Απ' την άλλη, ο Γιώργος Τουτζάρης που πάντα βρίσκεται δίπλα στην Κ19 του συλλόγου μας, έκανε μια γενικότερη ενημέρωση της κατάστασης, ενθαρρύνοντας τους "κιτρινόμαυρους" να μην χαλαρώσουν και να δουλέψουν σκληρά στο διάστημα που διανύουμε.