Για την κυριαρχία του Εργοτέλη στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ αλλά και για τις δυνατότητες της ομάδας μας και το γεγονός ότι οι παίκτες μας έχουν αδικήσει κάποιες φορές φέτος τους εαυτούς τους αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο Νίκκι Παπαβασιλείου.

«Νομίζω έγινε ένα ντέρμπι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων και θεωρώ ότι δείξαμε για ακόμη ένα παιχνίδι ότι έχουμε πάρα πολλές δυνατότητες σαν ομάδα και μάλιστα απέναντι σε αντιπάλους  μεγαλύτερης κατηγορίας όπως ήταν ο ΠΑΟΚ και ο Άρης.  Αυτό φάνηκε και σήμερα. Παίξαμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν η ομάδα που κυριάρχησε στο γήπεδο και αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτό το ματς αυτή ήταν η δική μου.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Αυτό που τους είπα είναι ότι με αυτές τις δυνατότητες που έχουμε σε κάποια παιχνίδια του πρωταθλήματος έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας και θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ ψηλά. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και σίγουρα η απόδοση μας στο δεύτερο ημίχρονο θα φανεί και στο γήπεδο του ΟΦΗ όπου εκεί γιατί όχι να μην διεκδικήσουμε και μια πρόκριση».

Ο τεχνικός της ομάδας μας ρωτήθηκε για το αν έπαιξε ρόλο στην απόδοση της ομάδας η αλλαγή του Kwateng σχολιάζοντας: «Νομίζω ότι βοήθησε πάρα πολύ και γενικά στα τελευταία παιχνίδια βλέπουμε μια μεγάλη αλλαγή σε αυτό το παιδί. Χρειάστηκε τον χρόνο του ώστε να προσαρμοστεί καθώς έχασε και ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας κάτι που τον επηρέασε αρνητικά. Όμως είχαμε την υπομονή μαζί του και πλέον μπορεί να μας βοηθήσει.  Όμως και ο Λαμπάκης που μπήκε σαν αλλαγή μας βοήθησε καθώς ο  Μπουρσέλη έπαιξε στην φυσική του θέση και από εκεί και πέρα ήμασταν κυρίαρχοι στον αγώνα.  Είχαμε και τη μεγάλη ευκαιρία μας με τον Kwateng όπου εκεί μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Από την άλλη πλευρά ο συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου Νίκος Καραμπετάκης μιλώντας στην συνέντευξη τύπου επεσήμανε:« Ήταν ένα ματς που από σήμερα θέλαμε να πάρουμε την πρόκριση. Μέχρι το 40’ ήμασταν καλοί. Δεν κινδυνέψει, σκοράραμε και φαινόταν ότι ελέγχουμε το ματς. Λόγω κάποιων λαθών και έλλειψης συγκέντρωσης απειληθήκαμε σε κάποιες φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά. Ο Εργοτέλης φάνηκε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχει καλύτερο ρυθμό από εμάς. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη αγώνων για ένα μεγάλο διάστημα και επίσης στο ότι θέλουμε να ενσωματώσουμε  κάποια νέα παιδιά που ήρθαν τώρα στην ομάδα. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι αναγκαστικές αλλαγές του Σάσι και του Ντίνα κάτι που μας αποδιοργάνωσε και χάσαμε τον ρυθμό μας.

Ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο. Σίγουρα πρέπει στο δεύτερο παιχνίδι να παίξουμε καλύτερα για να προκριθούμε και αυτό θα γίνει.»

Ο συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου ρωτήθηκε για το πόσο προβληματίζει η εικόνα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο.

« Σίγουρα μετά από κάθε παιχνίδι κρατάμε τα θετικά και τα αρνητικά τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι το επόμενο ματς και με την βοήθεια του κόσμου θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε»