Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδος μας για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Super League 2 απέναντι στον Λεβαδειακό η οποία θα διεξαχθεί αύριο Καθαρά Δευτέρα (2/3 – 16:00) στο Παγκρήτιο στάδιο.

Η τελευταία… πρόβα ενόψει της «μάχης» με τους Βιωτούς ήταν ουσιαστικά προπόνηση ενεργοποίησης και μέρος αυτής αφιερώθηκε στις στατικές φάσεις.  

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ακούει στο όνομα Ramez. Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής έχει προσβληθεί από ίωση και είναι κλινήρης. Έτσι λοιπόν ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν μπορεί να υπολογίζει  στις υπηρεσίες του όπως βέβαια και του Bruce Που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και τις θεραπείες.

Ο τεχνικός της ομάδος μας έχει επιλέξει 20 παίκτες οι οποίοι αύριο στις 11 το πρωί θα συγκεντρωθούν στο Παγκρητιο σταδιο. Πρόκειται για τους: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Bote, Κοιλιάρας, Μπούσης, Προβυδάκης, Spiriak, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Κατσούρι, Μπουτσάκης, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Ροβίθης, Barata, Atef, Μανουσάκης, Σταθόπουλος, Efford.