Στην σκιά των εξελίξεων που αφορούν την κατάστασης με την επιδημία του κορονοΐου πραγματοποιήθηκε σήμερα η προπόνηση της ομάδας μας.

Το βράδυ της Πέμπτης το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, αποφάσισε για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας την αναβολή του πρωταθλήματος ωστόσο οι κιτρινόμαυροι πιστοί στο ραντεβού που είχαν δώσει βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Παγκρήτιο στάδιο.  

Οι παίκτες της ομάδας  μας με ιδιαίτερη προσοχή και ακολουθώντας βασικές οδηγίες  σχετικά με τα μέτρα πρόληψης προπονήθηκαν σε χαλαρό ρυθμό εκτελώντας πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε προθέρμανση και δίτερμα. Απών από την προπόνηση ο Bruce που αισθάνθηκε εκ νέου μικροενοχλήσεις στο πόδι όπου είχε υποστεί την θλάση .

Ν αναφέρουμε βέβαια ότι από τo ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας υπήρξε ενημέρωση για τον κορονοϊό και το πόσο επικίνδυνος είναι, ενώ έγιναν οι σχετικές επισημάνσεις για το ότι θα πρέπει αυτές τις ημέρες άπαντες να μείνουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις χωρίς να υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

Για το Σαββατοκύριακο δόθηκε ρεπό ενώ παρακολουθώντας τις εξελίξεις θα υπάρχει νεώτερη ενημέρωση για το πρόγραμμα των προπονήσεων.