Η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι με τον Απόλλων Λάρισας το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή (14/02 16:00) συνεχίζεται με τους κιτρινόμαυρους να δουλεύουν με εντατικό ρυθμό προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι για την δύσκολη επικείμενη μάχη.

Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης αρχικά ξεκίνησε με την καθιερωμένη προπόνηση ενώ στην συνέχεια οι παίκτες μας δούλεψαν κάτω από τις οδηγίες του Γιάννη Ταουσίανη και των συνεργατών του με συνδυαστικές ασκήσεις σε διάφορες παραλλαγές ενώ το κυρίως μέρος επιδόθηκε σε ομαδική επιθετική τακτική.

Ο τεχνικός της ομάδος μας είδε τον Efford να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς και να τίθεται κανονικά στην διάθεση του για το ερχόμενο σημαντικό παιχνίδι κόντρα στους  Λαρισαίους. Αντίθετα Bruce και Μπουτσάκης συνέχισαν για μια ακόμα ημέρα το ατομικό τους πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ακολούθησε video ανάλυση του αγώνα που έδωσε η ομάδα μας την περασμένη Κυριακή στην Άρτα κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης με τον Γιάννη Ταουσιάνη να κάνει τις απαραίτητες επισημάνσεις.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη θα συνεχιστεί αύριο (10:30) στο Παγκρήτιο Στάδιο.