Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Πέϊου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου μας όπου παρουσία του αντιπροέδρου και γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Τουτζάρη υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο το οποίο είναι διάρκειας δυο χρόνων.

Ο Νίκος Πέϊος διανύει το 20ο έτος της ηλικίας του έχοντας γεννηθεί στις 17 Ιουνίου 1999, στην Ημαθία.

Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού, με τον Αριστοτέλη Νάουσας να αποτελεί τον πρώτο σταθμό της καριέρας του. Εν συνεχεία πήγε στον ΦΑΣ Νάουσας  όπου και ανιχνεύτηκε από τον Ολυμπιακό ο οποίος τον απέκτησε προκειμένου να τον ενσωματώσει στα τμήματα υποδομής του. Αρχικά στην Κ17 και εν συνεχεία με υψηλές αποδόσεις ανέβαινε κάθε χρόνο επίπεδο φτάνοντας στη Κ20 όπου αγωνιζόταν και μέχρι πρότινος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι πραγματοποίησε ντεμπούτο με την επαγγελματική ομάδα του Ολυμπιακού σε αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Άρη Αβάτου.

Ο νεαρός αμυντικός ιδιαίτερα ενθουσιασμένος αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ανέφερε:

" Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος του ρόστερ του Εργοτέλη. Η φιλοσοφία του συλλόγου, ο τρόπος λειτουργίας του αλλά και το ποδόσφαιρο που παίζει μου ταιριάζουν απόλυτα. Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και να διακριθώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Εργοτέλη για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν. "