Η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό (2/3 – 16:00) για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 2019-20, ξεκίνησε ουσιαστικά σήμερα το πρωί στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Αρχικά το πρόγραμμα της ημέρας ξεκίνησε με βίντεο ανάλυση του αγώνα της περασμένης αγωνιστικής  με την Παναχαϊκή  όπου ο Γιάννης Ταουσιάνης με τους συνεργάτες του  έδωσαν  έμφαση και έκαναν τις σχετικές  παρατηρήσεις-επισημάνσεις τους σε “καίρια” σημεία του αγώνα.

Στην συνέχεια οι παίκτες μας βρέθηκαν στο κεντρικό γήπεδο ξεκινώντας το πρόγραμμα τους με προθέρμανση με passing games και παιχνίδια κατοχής. Έπειτα το κύριο μέρος αφιερώθηκε στην επιθετική τακτική συμπεριφορά κατά την έναρξη της επίθεσης και ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε περιορισμένο χώρο. 

Ο τεχνικός της ομάδας μας μέτρησε δυο επιστροφές καθώς Κοιλιάρας και Spiriak ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα. Ατομικό συνέχισαν οι Bruce, Ροβίθης και Προβυδάκης με τον τελευταίο ν αναμένεται αύριο να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.