Στο γεγονός ότι ο Εργοτέλης άξιζε κάτι καλύτερο από την ισοπαλία στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ μίλησε ο Ηλίας Τσέλιος στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα Κυπέλλου.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΗ αλλά περισσότερο στη δική μας. Κάναμε μια τρομερή προσπάθεια ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο όπου και αποδώσαμε καλύτερα το στυλ παιχνιδιού που κάνουμε προπόνηση και θέλουμε να βγάζουμε.

Είχαμε την κατοχή της μπάλας κάναμε ευκαιρίες και πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο απ’ το σημερινό αποτέλεσμα. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Ηρακλή και θα προετοιμαστούμε πολύ καλά στον δεύτερο γύρο για μια πρόκριση.»

Ο Τσέλιος ρωτήθηκε για το αν συμφωνεί με τα όσα είπε ο προπονητής του σχετικά με το ότι η εικόνα της ομάδας αδικείται σε κάποια παιχνίδια του πρωταθλήματος.

«Σίγουρα άμα κρίνεις τα παιχνίδια και την δυναμικότητα των ομάδων έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας στο πρωτάθλημα. Αυτό είναι είτε αποτυχία είτε δεν αποδώσαμε σαν ομάδα πολύ καλά. Σ αυτό εστιάζουμε και αναλύουμε σαν ομάδα κάθε φορά και κάθε Σαββατοκύριακο προσπαθούμε να είμαστε 100%.»